Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Denuncien el possible robatori en diversos camions estacionats en un aparcament vigilat de Valls

Els vehicles han aparegut amb les lones tallades

Imatge de la lona tallada d'un camió estacionat a l'aparcament vigilat del polígon industrial de Valls Imatge de la lona tallada d'un camió estacionat a l'aparcament vigilat del polígon industrial de Valls CEDIDA A L'ACN
Successos ACN
Diumenge, 10 Octubre 2021 21:20

Diversos camions han aparegut aquest diumenge amb les lones tallades després que hagin intentat robar-los la càrrega a Valls. Els fets han passat en un aparcament per a camions vigilat de la capital de l'Alt Camp i, segons ha pogut saber l'Agència Catalana de Notícies (ACN), hi ha una desena de vehicles afectats.

Els desperfectes ja han estat denunciats als Mossos d'Esquadra, però fins al moment es desconeix si ha fructificat el robatori i quin abast té. Els camions estaven estacionats en una zona vigilada del polígon industrial de Valls i ha estat el vigilant del recinte qui ha alertat els afectats.

Fonts afectades han explicat que les places són de pagament i que el vigilant combina la supervisió de l'espai amb la gestió d'una gasolinera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: