Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La investigació confirma que el cadàver calcinat en un cotxe al Vendrell és el del titular del vehicle

Els Mossos d'Esquadra continuen analitzant l'entorn de la víctima per esclarir les causes del succés

Imatge del vehicle calcinat on ha aparegut una persona morta en un camí rural a tocar de la C-51, al terme del Vendrell Imatge del vehicle calcinat on ha aparegut una persona morta en un camí rural a tocar de la C-51, al terme del Vendrell NÚRIA TORRES / ACN
Successos ACN
Divendres, 01 Octubre 2021 00:41

El cadàver calcinat en un cotxe als afores Vendrell ara fa una setmana és el del titular del vehicle, un veí del mateix municipi amb antecedents per tràfic de drogues, segons han avançat a l'ACN fonts coneixedores del cas. Així, es corrobora la principal hipòtesi que tenien els investigadors, que han trigat a identificar el cos degut a l'estat carbonitzat en què estava. Ara la causa se centra en esbrinar qui va matar la víctima i per què ho va fer.

Els Mossos van trobar taques de sang prop del cotxe, fet que els porta a sospitar que a l'home l'haurien pogut matar al mateix lloc on després es va calar foc al vehicle, un camí prop de la C-51 al límit entre el Vendrell i Albinyana. La policía també està analitzant l'entorn de la víctima.

La causa continua sota secret de sumari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: