Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor a Cambrils als 74 anys el periodista Ramon Pedrós

Va ser corresponsal a Moscou, cap de comunicació de Jordi Pujol i director del 'Diari de Tarragona'

El periodista Ramon Pedrós Martí ha mort aquest dimarts a Cambrils als 74 anys El periodista Ramon Pedrós Martí ha mort aquest dimarts a Cambrils als 74 anys ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimecres, 29 Setembre 2021 00:18

El periodista Ramon Pedrós Martí ha mort aquest dimarts a Cambrils als 74 anys. La cerimònia de comiat tindrà lloc aquest dimecres a dos quarts de cinc de la tarda al tanatori de la mateixa localitat. Nascut a Lleida el 1947, Pedrós va ser corresponsal a Moscou per al diari 'ABC', per a TVE i per a l'agència EFE. També va ser corresponsal a Washington i a Brussel·les i va ser cap de premsa de l'aleshores president de la Generalitat Jordi Pujol, del 1988 al 1998.

Pedrós va recollir aquesta etapa als llibres 'La volta al món de Jordi Pujol', 'Jordi Pujol a les espanyes' i 'Jordi Pujol, cara y cruz de una leyenda'. També va ser director del 'Diari de Tarragona' del 2006 al 2008, i posteriorment del diari 'Metro' i de 'La Mañana' de Lleida.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: