Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen quatre persones i n'investiguen dues més per robar garrofes a Riudoms

El propietari els va enxampar i el van agredir

Camp de garrofers Camp de garrofers ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimecres, 22 Setembre 2021 17:50

Els Mossos d'Esquadra van detenir quatre persones i n'investiguen dues més com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violenta i un delicte de furt. Els arrestats són dos homes i una dona, de 18, 36 i 38 anys, i un menor d'edat, tots veïns de Reus. També estan investigant pel delicte de furt una parella, de 20 i 47 anys, veïns de Reus i Cornellà de Llobregat. Els Mossos van rebre l'avís aquest dimecres a la tarda que un grup de persones n'agredia a una altra en una explotació de garrofers de Riudoms. El propietari de la finca havia enxampat els quatre detinguts robant garrofes i el van agredir. Va ser atès per cops contusions.

Quan els Mossos arribaven a la finca, després de rebre l'avís per una agressió, es van creuar amb un vehicle amb quatre ocupants que fugia a gran velocitat. Una altra patrulla els va interceptar a la TV-3151, direcció Cambrils.

En arribar a l'explotació, els Mossos van atendre el propietari que havia rebut cops i contusions quan va sorprendre els detinguts robant garrofes. Allí els agents van localitzar dues persones més que acompanyaven els agressors i que esperaven en un altre vehicle per carregar els sacs amb el fruit. Els han denunciat com a presumptes autores d'un delicte de furt en grau de temptativa.

El menor detingut va quedar en llibertat després d'informar a la Fiscalia de Menors. Els altres tres detinguts passaran a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus en les pròximes hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: