Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Montblanc convoca una concentració de rebuig as les agressions i abusos sexuals

El consistori condemna els casos del passat dia 10 i anuncia que la policia local treballarà per esclarir els fets

L'Ajuntament de Montblanc ha convocat una concentració de rebuig "a qualsevol classe d'agressió o abús" sexual aquest dimecres, a les 19h, a la plaça Major L'Ajuntament de Montblanc ha convocat una concentració de rebuig "a qualsevol classe d'agressió o abús" sexual aquest dimecres, a les 19h, a la plaça Major ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimarts, 21 Setembre 2021 21:02

L'Ajuntament de Montblanc ha convocat una concentració de rebuig "a qualsevol classe d'agressió o abús" sexual aquest dimecres, a les 19h, a la plaça Major. La protesta arriba després que aquest dimarts el jutjat de guàrdia de Valls hagi ordenat l'ingrés a la presó sense fiança d'un jove de Vila-rodona com a presumpte autor de dos delictes d'agressió sexual a dues menors de setze anys la nit del 10 de setembre passat en un botellot amb unes mil persones a la zona del cementiri municipal. En un comunicat el consistori ha condemnat i rebutjat l'agressió, ha manifestat el suport "incondicional" a les víctimes, familiar i amics.

També ha anunciat que, amb la policial legal, seguiran "tots els procediments legals i judicials per esclarir els fets", així com "activar totes les mesures necessàries per evitar" que es repeteixin fets similars.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: