Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Presó provisional sense fiança per al detingut per l'agressió sexual a dues menors a Montblanc

Els fets van tenir lloc en un botellot prop del cementiri municipal amb un miler de persones

El jutjat d'instrucció 3 de Valls ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per al presumpte autor de dues agressions sexuals a Montblanc El jutjat d'instrucció 3 de Valls ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per al presumpte autor de dues agressions sexuals a Montblanc ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimarts, 21 Setembre 2021 18:35

El jutjat d'instrucció 3 de Valls, en funcions de guàrdia, ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per al presumpte autor de dues agressions sexuals a Montblanc la nit del 10 de setembre passat.

Els fets van tenir lloc en el transcurs d'un botellot amb la participació d'un miler de persones prop del cementiri municipal i coincidint amb les festes majors de Montblanc.

Les víctimes són dues noies menors de setze anys que van denunciar els fets als Mossos d'Esquadra. El detingut és un veí de Vila-Rodona de 21 anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: