Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ingressen a presó els tres detinguts per conrear més de 3.000 plantes de marihuana a Vimbodí i Poblet

La plantació estava delimitada per una tanca de troncs i tenia dues zones de cultiu

Imatge la plantació de marihuana localitzada al terme municipal de Vimbodí i Poblet Imatge la plantació de marihuana localitzada al terme municipal de Vimbodí i Poblet MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Divendres, 17 Setembre 2021 23:52

Els tres detinguts de 22, 28 i 31 anys acusats d'un presumpte delicte de tràfic de drogues per conrear 3.225 plantes de marihuana a Vimbodí i Poblet han ingressat a presó aquest divendres després de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Valls.

L'operatiu dels Mossos d'Esquadra es va dur a terme aquest dimecres i va localitzar una plantació de marihuana a una zona de difícil accés, delimitada per una tanca de troncs i pròxima al Castell de Riudabella.

Allí, els agents van localitzar cinc tendes de campanya des d'on els arrestats vigilaven el cultiu, així com també estris fitosanitaris per la protecció i creixement de les plantes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: