Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'incendien dos cotxes a la plaça Sant Antoni de Tarragona

A Reus, els bombers també han hagut de treballar en un incendi a una nau industrial abandonada

Imatge dels dos vehicles incendiats a la plaça Sant Antoni de Tarragona Imatge dels dos vehicles incendiats a la plaça Sant Antoni de Tarragona BOMBERS DE LA GENERALITAT
Successos Redacció Infocamp
Diumenge, 12 Setembre 2021 23:39

Aquest diumenge 12 de setembre, cap a les 16:30h, els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís d'un incendi de dos vehicles a la plaça Sant Antoni de Tarragona. El foc no ha casuat cap dany personal, tot i que ha afectat a les façanes colindants. Els bombers han avisat a les companyies de subministraments perquè els cables de les façanes han quedat malmesos i hi ha edificis que s'han quedat sense llum. En total, hi han treballat dues dotacions de bombers.

D'altra banda, a Reus, els bombers també han hagut de treballar, des de les 16:48h, en un altre incendi en una nau industrial abandonada. Allà s'hi han desplaçat vuit dotacions de bombers que han apagat les flames, que es localitzaven al pis superior d'oficines, i han revisat el recinte per assegurar-se que no hi hagués ningú dins.

incendi nau industrial Reus

Els bombers han donat per controlat l'incendi, a les 18:20h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: