Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Quatre ferits en l'incendi d'un pis al Barri Gaudí de Reus

Segons les primeres informacions, estaven utilitzant una radial a la cuina i una guspira ha encès un dissolvent

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Bombers de la Generalitat Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Bombers de la Generalitat ARXIU / BOMBERS
Successos ACN
Diumenge, 05 Setembre 2021 12:53

Quatre persones han resultat ferides aquest diumenge al matí en l'incendi d'un pis situat a l'avinguda de Barcelona, al Barri Gaudí de Reus. Els Bombers de la Generalitat han estat avisats de l'incident a les 10.36 hores i fins al lloc s'han desplaçat quatre dotacions del cos, que han apagat les flames i han ventilat l'habitatge.

Segons les primeres informacions, estaven utilitzant una radial a la cuina i una guspira ha encès una ampolla de dissolvent. Els Bombers han donat l'incendi per apagat a les 10.49 hores.

Arran d'aquest incident s'ha activat un helicòpter i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Guàrdia Urbana de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: