Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El jutjat d'instrucció 2 de Tarragona envia a presó tres persones relacionades amb una mort violenta

La causa està oberta provisionalment per homicidi i es troba sota secret de sumari

La causa està oberta provisionalment per homicidi i es troba sota secret de sumari La causa està oberta provisionalment per homicidi i es troba sota secret de sumari ARXIU / ACN
Successos ACN
Dilluns, 30 Agost 2021 14:53

El jutjat d'instrucció 2 de Tarragona va enviar a presó tres persones aquest diumenge relacionades amb una mort violenta. El magistrat va acordar presó provisional, incomunicada i sense fiança. La causa està oberta provisionalment per homicidi i es troba sota secret de sumari. Dos dels arrestats van ser aturats dijous en un control a Tarragona per la Guàrdia Urbana de la ciutat i en l'escorcoll del vehicle haurien trobat una mà humana. Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de les investigacions per un delicte de lesions greus i es va fer una tercera detenció.

Paral·lelament, l'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra a les Terres de l'Ebre té oberta una segona investigació arran de la troballa d'un cos amb signes de violència. El cadàver es va localitzar dissabte al migdia al canal de la dreta de l'Ebre, a Sant Jaume d'Enveja (Montsià). Fonts policials han apuntat a l'ACN que, de moment, es tracten com dues investigacions per separat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: