Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tres detinguts quan intentaven robar els motors d'una 'narcollanxa' sota custòdia al port de Torredembarra

La Guàrdia Civil va detectar-los despenjant un dels tres aparells, que volien emportar-se amb un remolc

Imatge de dos dels motors fora borda que van intentar robar diumenge a la matinada d'una narcollanxa sota custòdia al port de Torredembarra Imatge de dos dels motors fora borda que van intentar robar diumenge a la matinada d'una narcollanxa sota custòdia al port de Torredembarra GUARDIA CIVIL
Successos ACN
Dimarts, 24 Agost 2021 16:31

La Guàrdia Civil ha detingut tres persones quan intentaven robar els motors d'una 'narcollanxa' que es trobava sota custòdia policial al dic sec del port de Torredembarra. Segons el relat policial, els arrestats van aprofitar la llum de la lluna plena de la matinada del diumenge passat per tallar el filat de ferro que delimita el port esportiu i poder emportar-se els tres motors fora borda d'alta potència de l'embarcació, valorats en 28.000 euros cadascun. Després de detectar la intrusió, la Guàrdia Civil els va sorprendre despenjant un dels motors i tots tres van fugir nedant pel port. Una embarcació del servei marítim de l'institut armat, l'S-30, va sortir a buscar-los.

La recerca va permetre trobar un dels homes dins de l'aigua: va ser detingut després del seu rescat. Els altres dos van ser arrestats a terra, quan van ser localitzats per una patrulla portant la roba mullada.

Per aconseguir el seu objectiu i emportar-se els motors, que pesaven uns 300 quilos, tenien preparat un remolc de transport.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: