Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Mossos inspeccionen un herbolari de Salou on es venien substàncies amb marihuana

Denuncien administrativament el propietari per incomplir amb la llicència d'activitat i també vendre roba falsificada

Un mosso i un policia local, davant d'una botiga on s'hi venien substàncies amb cànnabis a Salou Un mosso i un policia local, davant d'una botiga on s'hi venien substàncies amb cànnabis a Salou MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Divendres, 13 Agost 2021 16:15

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Salou van inspeccionar aquest dijous al matí una botiga del municipi costaner, amb llicència d'herbolari, on s'estaven venent substàncies vegetals amb cànnabis. Segons fonts policials, objectiu de la inspecció era, per una banda comprovar si es disposava de llicència, assegurança i documentació de l'activitat, i per l'altra, verificar si les substàncies que es venien eren legals. Els agents de policia científica van fer les proves amb els reactius químics a les substàncies que hi havia al local i van recollir onze mostres que en tots els casos van donar positiu per drogues.
Després d'aquestes proves, s'ha de corroborar la il·legalitat de les substàncies a través de les proves al laboratori que determinaran si el principi actiu o percentatge de THC està per sobre del permès.

A més, els agents van comissar un total de 70 peces de roba falsificada de primeres marques, motiu pel qual van denunciar administrativament el propietari per un delicte contra la propietat industrial.

Els agents de la Policia Local de Salou van aixecar una acta de la inspecció efectuada per incomplir amb la llicència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: