Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cremen 1.000 m2 en una revifada a l'interior del perímetre de l'incendi de la Baixa Segarra i l'Anoia

L'aparició d'una columna de fum a la zona de l'Agulla Grossa, a Santa Maria de Miralles, ha alertat els bombers

L'aparició d'una columna de fum a la zona de l'Agulla Grossa, a Santa Maria de Miralles, ha alertat els bombers L'aparició d'una columna de fum a la zona de l'Agulla Grossa, a Santa Maria de Miralles, ha alertat els bombers BOMBERS DE LA GENERALITAT
Successos ACN
Dimarts, 10 Agost 2021 21:47

Els bombers han apagat aquest dimarts a la tarda una revifada de l'incendi de la Baixa Segarra (Conca de Barberà) i l'Anoia. El cos ha rebut un avís que hi havia una columna de fum a la zona de l'Agulla Grossa, a Santa Maria de Miralles (Anoia). Com que es tracta d'una zona força inaccessible, s'ha demanat reforçar el servei amb un helicòpter.

En total, s'han cremat 1.000 metres de sotabosc de dins del perímetre del foc i s'ha remullat l'espai per evitar l'aparició de noves flames. A dos quarts de set de la tarda l'han apagat. Quatre dotacions terrestres controlen la zona.

L'incendi, que es va controlar el 26 de juliol després de cremar unes 1.700 hectàrees, no s'ha donat per extingit davant el risc per les altes temperatures a partir d'aquest dimecres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: