Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Troben mort a Cabacés un motorista que havia desaparegut diumenge

La víctima és un veí de Tarragona de 53 anys

Imatge de recurs d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) Imatge de recurs d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimarts, 10 Agost 2021 17:28

Els Mossos d'Esquadra han localitzat aquest dimarts al matí el cos sense vida d'un motorista de qui havien denunciat la desaparició diumenge. El dispositiu de recerca es va posar en marxa aquest dilluns i s'ha localitzat el cos a dos quarts d'onze d'aquest matí, a la carretera T-702 de Cabacés (Priorat), al punt quilomètric 31. La víctima és un veí de Tarragona de 53 anys.

Segons primeres investigacions de l'accident, el motorista va sortir de la via i cap altre vehicle s'hi va veure implicat. Amb aquesta víctima, són 80 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

En el dispositiu de recerca hi han participat drons, l'helicòpter i la Unitat de Muntanya dels Mossos d'Esquadra, així com la Unitat de Seguretat Ciutadana de Falset.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: