Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un treballador resulta ferit molt greu a l'empresa Europastry a Sarral

Es tracta d'un operari subcontractat que feia tasques de manteniment i va quedar atrapat sota una màquina transelevadora

El treballador va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on continua ingressat a la UCI amb pronòstic greu, segons fonts de l'hospital El treballador va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on continua ingressat a la UCI amb pronòstic greu, segons fonts de l'hospital ARXIU / ACN
Successos ACN
Dimarts, 03 Agost 2021 14:42

Un treballador ha resultat ferit molt greu en un accident laboral a l'empresa Europastry, l'antiga Frida, a Sarral. L'accident va tenir lloc divendres passat 30 de juliol al migdia. Segons informen fonts dels Mossos d'Esquadra a l'ACN, l'operari estava en una càmera frigorífica on es guarda la massa de pa i es va quedar atrapat dins una màquina transelevadora. Els efectius que van assistir-lo van haver d'aixecar tota l'estructura per alliberar-lo.

És un empleat d'una empresa subcontractada per a tasques de manteniment a les sitges de refrigeració i congelació.

El treballador va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on continua ingressat a la UCI amb pronòstic greu, segons fonts de l'hospital.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: