Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Evacuen una urbanització de Sant Martí de Tous i confinen la resta del municipi i Santa Maria de Miralles per l'incendi

Els Bombers fan una crida perquè cap persona s'acosti a la zona perquè el foc s'ha obert pel cap

Imatge de l'incendi de la Conca de Barberà i l'Anoia vist des d'Igualada, el 22 de juliol de 2021 Imatge de l'incendi de la Conca de Barberà i l'Anoia vist des d'Igualada, el 22 de juliol de 2021 CEDIDA A L'ACN
Successos ACN
Diumenge, 25 Juliol 2021 20:47

Els Mossos d'Esquadra evacuen la urbanització de L'Aubreda de Sant Martí de Tous (Anoia) i s'ha confinat la resta del municipi perquè el foc s'ha obert pel cap i l'últim terç del flanc esquerre. Els Bombers demanen també el confinament de Santa Maria de Miralles (Anoia) i els cossos d'emergències fan una crida perquè cap persona s'acosti a la zona de l'incendi.

El foc ha cremat unes 1.372 hectàrees i s'ha batallat tota la tarda per retenir el cap de l'incendi que el vent de marinada empeny ara cap al nord, cap a Sant Martí de Tous.

Aquest dissabte ja s'havien confinat les poblacions de Bellprat i del poble de Sant Gallard, al municipi de les Piles (Conca de Barberà).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: