Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'incendi de la Conca de Barberà i l'Anoia ja afecta una superfície de 1.228 hectàrees

La majoria de la zona afectada està dins del municipi de Bellprat

Imatge d'un helicòpter de bombers en l'incendi a Santa Coloma de Queralt, el 25 de juliol de 2021 Imatge d'un helicòpter de bombers en l'incendi a Santa Coloma de Queralt, el 25 de juliol de 2021 ANNA BERGA / ACN
Successos ACN
Diumenge, 25 Juliol 2021 13:56

L'incendi de la Conca de Barberà i l'Anoia ja ha afectat una superfície de 1.295 hectàrees, segons dades provisionals facilitades pels Agents Rurals. Per municipis, el més afectat és Bellprat (Anoia), on la superfície afectada és de 1.068 hectàrees. A les Piles (Conca de Barberà), l'afectació és de 70 hectàrees, a Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà), 48,5, a Santa Maria de Miralles (Anoia), 106,5, i a Pontils (Conca de Barberà), 2 hectàrees. La majoria de l'afectació és forestal, amb 940 hectàrees, mentre que 350 és agrícola i 5 hectàrees zona urbana. Del total d'hectàrees, 856 estan dins de l'Espai d'Interès Natural del Sistema Prelitoral Central.

Els Bombers continuen treballant en les tasques d'extinció del foc, que es va declarar aquets dissabte. Hi treballen fins a un centenar de dotacions terrestres, amb prop de 400 efectius. La Unitat Militar d'Emergències (UME) hi ha enviat una cinquantena d'efectius, després que aquest dissabte a la nit el Govern demanés ajuda a l'Estat per combatre l'incendi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: