Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'incendi de Santa Coloma de Queralt ja afecta 336 hectàrees, la majoria a Bellprat

El municipi de l'Anoia i un nucli de les Piles continuen confinats

Imatge d'un mitja aeri actuant a l’incendi que crema a Santa Coloma de Queralt i Bellprat, el 24 de juliol del 2021 Imatge d'un mitja aeri actuant a l’incendi que crema a Santa Coloma de Queralt i Bellprat, el 24 de juliol del 2021 MAR ROVIRA / ACN
Successos ACN
Dissabte, 24 Juliol 2021 22:08

L'incendi que s'ha originat aquest dissabte a Santa Coloma de Queralt, a la Baixa Segarra, (Conca de Barberà) ja afecta 336 hectàrees, segons ha informat el cos d'Agents Rurals. La majoria de la superfície cremada, 225,5 hectàrees, són al municipi de Bellprat (Anoia), mentre que a Santa Coloma s'han vist afectades 43,5 hectàrees i a la veïna les Piles, 67.

L'avís del foc s'ha rebut a les 15.18 hores i ha obligat a tallar al trànsit les carreteres T-201, C-241d, B-220 i BV-2201. A més, s'ha confinat els veïns de Bellprat i del nucli de Sant Gallard, al les Piles.

Segons els Bombers de la Generalitat, l'incendi segueix actiu i amb flancs oberts però la columna està perdent gruix i el cap va frenant sobre l'església de Sant Jaume de Queralt.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: