Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen un okupa per provocar un incendi al pati comunitari d'un immoble de Torreforta

Els Bombers aconsegueixen apagar les flames i no hi ha ferits

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut un ocupant il·legal d'un pis acusat de provocar un incendi al pati comunitari d'un immoble de Torreforta La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut un ocupant il·legal d'un pis acusat de provocar un incendi al pati comunitari d'un immoble de Torreforta GUÀRDIA URBANA DE TARRAGONA
Successos ACN
Dijous, 22 Juliol 2021 12:56

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut un ocupant il·legal d'un pis acusat de provocar un incendi al pati comunitari d'un immoble del carrer Penedès de Torreforta i per alteracions de l'ordre. Els fets van passar aquest dimecres a dos quarts d'onze de la nit i van mobilitzar tres dotacions dels Bombers, que van apagar les flames en menys de tres quarts d'hora. El foc no va provocar ferits.

El detingut està acusat d'un presumpte delicte de danys intencionats, desobediència i resistència a agents de l’autoritat. A través de la col·laboració dels veïns, es va determinar que l'acusat ja havia generat diversos episodis d'amenaces anteriorment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: