Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor un home de 59 anys a la platja de Creixell

Un altre home de 86 anys també s'ha ofegat a l'Escala

Imatge d'arxiu d'un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) Imatge d'arxiu d'un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Divendres, 18 Juny 2021 14:56

Un home de 59 anys ha mort ofegat aquest migdia a la platja de Creixell i un altre de 86 anys a la platja del Rec del Molí de l'Escala, segons ha informat Protecció Civil. A les 12.37 hores s'ha rebut un avís al 112 indicant que un home tenia problemes dins l'aigua a la platja de Creixell, prop del Club Nàutic. En aquest cas, on sí hi havia vigilància a la platja, tres unitats terrestres del SEM han intentat la reanimació, també sense èxit.

A l'Escala, el 112 ha rebut un avís a les 11.58 hores informat que hi havia un home inconscient a l'aigua de la platja del Rec del Molí, que no té vigilància. Una unitat terrestre i un helicòpter del SEM s'han desplaçat al lloc, on han intentat sense èxit la reanimació de l'home.

En tots dos casos s'hi han desplaçat fins al lloc efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Civil, que s'encarregaran de les diligències.

Aquests dos homes són les primeres víctimes mortals d'aquest estiu a les platges catalanes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: