Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Controlat l'incendi provocat a la Selva del Camp

Els Mossos han detingut un home que hauria originat els quatre focus

Unes deu dotacions terrestres han treballat a la zona per poder controlar l'incendi de la Selva del Camp Unes deu dotacions terrestres han treballat a la zona per poder controlar l'incendi de la Selva del Camp BOMBERS DE LA GENERALITAT
Successos ACN
Dimecres, 16 Juny 2021 15:30

Els Bombers de la Generalitat han controlat l'incendi que s'ha registrat el matí d'aquest dimecres a la Selva del Camp i que hauria estat provocat. Els Bombers han encerclat ja tots els focus. Es mantenen treballant a la zona 10 dotacions terrestres per aconseguir la seva extinció.

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest mateix dimecres un piròman que hauria provocat els quatre focus del foc. L'avís s'ha rebut a les 09.33 hores.

Segons fonts policials, diversos testimonis han vist un home amb actitud sospitosa a la zona, a la carretera TP-7013 en direcció a Vilaplana. Patrulles policials s'hi han desplaçat ràpidament i han localitzat el sospitós, que duia una bossa amb diversos encenedors a dins, i l'han detingut.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: