Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Bombers treballen en un incendi de vegetació agrícola a Gratallops

El foc ja està estabilitzat i hauria cremat aproximadament unes 2 hectàrees 

L'incendi de vegetació agrícola a Gratallops, el 12 juny del  2021 L'incendi de vegetació agrícola a Gratallops, el 12 juny del 2021 BOMBERS DE LA GENERALITAT
Successos ACN
Dissabte, 12 Juny 2021 17:45

Els Bombers de la Generalitat treballen aquest dissabte a la tarda en dos incendis de vegetació agrícola a Artesa de Segre (Noguera) i Gratallops (Priorat). Els dos focs ja estan estabilitzats i haurien cremat unes 2 hectàrees de terreny cadascun, segons un balanç provisional.

L'avís del foc a Gratallops s'ha rebut a les 13.41 hores. Fins a 14 dotacions terrestres i 4 mitjans aeris (amb 1 helicòpter i 3 avions de vigilància) s'han desplaçat a l'incendi.

D'altra banda, l'avís del primer foc s'ha rebut a les 13.16 hores a Artesa de Segre. 9 dotacions terrestres i 2 mitjans aeris s'han desplaçat a la zona i han estabilitzat ràpidament les flames, a les 14.05 hores. El foc ha afectat una àrea de 2,23 hectàrees, principalment zona sembrada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: