Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Barberà de la Conca es personarà en la causa contra l'acusat d'agredir sexualment una octogenària del municipi

El consistori justifica la decisió per "contribuir a l'esclariment dels fets"

Imatge d'arxiu de la Casa de la Vila de Barberà de la Conca Imatge d'arxiu de la Casa de la Vila de Barberà de la Conca ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dilluns, 07 Juny 2021 14:33

El ple de l'Ajuntament de Barberà de la Conca ha aprovat aquest dilluns per unanimitat personar-se en el procediment penal com a acusació pública que s'obri contra l'acusat d'haver agredit sexualment una dona octogenària del municipi. El consistori ho justifica per "contribuir a l'esclariment dels fets i exigir les responsabilitats oportunes a qui resulti, directament o indirecta, responsable dels fets". Alhora, el plenari ha manifestat "el rebuig respecte l'agressió succeïda durant el cap de setmana al municipi" i "vol donar a la víctima i a la seva família tot el suport i escalf", i es posa a la seva disposició pel que necessitin.

Dissabte els Mossos d'Esquadra van detenir un jove, major d'edat, per una presumpta agressió sexual a una dona de més de 80 anys. Els fets haurien passat a casa de la víctima.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: