Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Espluga de Francolí, Montblanc i la Canonja decreten un dia de dol per la mort de dos joves en una masia

A les 12 del migdia de dilluns hi haurà un minut de silenci davant dels tres ajuntaments

La masia de l'Espluga de Francolí on han mort intoxicats dos joves La masia de l'Espluga de Francolí on han mort intoxicats dos joves ACN
Successos ACN
Dissabte, 01 Mai 2021 15:28

Els ajuntaments de l'Espluga de Francolí, Montblanc i la Canonja han decretat un dia de dol arran de la mort de dos joves en una masia de l'Espluga de Francolí, aquest dissabte al matí. Les víctimes, una noia de 21 anys i un noi de 22, eren de Montblanc i la Canonja, respectivament. Els tres consistoris han fet un comunicat conjunt en el qual lamenten "profundament" els fets i expressen el seu condol a les famílies i amics dels difunts. El dia de dol serà aquest proper dilluns, i a les dotze del migdia han convocat una concentració de suport davant dels ajuntaments.

L'alcalde de Montblanc, Pep Andreu, s'ha mostrat consternat per la notícia, en declaracions a l'ACN. "Són situacions tan adverses que per una qüestió tan absurda han deixat la vida", ha manifestat. Sobre la jove montblanquina ha explicat que la noia era molt "alegre". "He parlat amb professores que havia tingut i m'han dit que era de les noies més contentes i animoses que havien tingut", ha explicat.

"És un trasbals. No m'imagino estar en la situació de la família i els hi volem transmetre el condol com a ajuntament de Montblanc", ha finalitzat afectat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: