Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Bombers rescaten un home amb ferides al cap per una caiguda al Montmell

Una senderista també s'ha lesionat el turmell a la Cova Foradada, a Calafell

Els Bombers de la Generalitat han efectuat 17 rescats aquest diumenge i acumulen 101 operacions durant la Setmana Santa, una xifra rècord Els Bombers de la Generalitat han efectuat 17 rescats aquest diumenge i acumulen 101 operacions durant la Setmana Santa, una xifra rècord BOMBERS DE LA GENERALITAT
Successos Redacció Infocamp
Dilluns, 05 abril 2021 00:21

Els Bombers de la Generalitat han restacat aquest diumenge, a les 11:21h, un home de 55 anys que ha patit ferides al cap a resultes d’una caiguda a l’àrea recreativa forestal del Montmell, en trencar-se la corda que assegurava la baixada en un tros de fort pendent. Pel rescat s'han activat tres dotacions terrestres --una d’elles dels GRAF Barcelona, que estaven per la zona fent activitats relacionades amb el foc forestal-, han accedit al ferit i l'han traslladat en llitera fins l’àrea recreativa, on s’espera l’ambulància. També han traslladat els familiars del ferit fins el seu vehicle.

A Calafell, els bombers han rescatat, a les 11:41h, una senderista de 62 anys que s'havia lesionat un turmell a la ruta de la Cova Foradada. S’ha activat una dotació terrestre, que ha sol·licitat l’activació de l’helicòpter de rescat amb GRAE per la dificultat d’accés a l’indret. L’helicòpter ha aterrat i els GRAE i l’equip sanitari han atès la dona, que havia patit una fractura, i l'han traslladat amb l’aeronau fins l’indret on l’esperava l’ambulància.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: