Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Mossos d'Esquadra detenen tres homes per l'atac al centre de menors de Torredembarra

Els arrestats tenen 19, 36 i 38 anys i se'ls acusa de quatre delictes

Imatge d'arxiu de les finestres del centre de menors de Torredembarra, destrossades després de l'atac d'aquest dijous a la nit, el 19 de febrer del 2021 Imatge d'arxiu de les finestres del centre de menors de Torredembarra, destrossades després de l'atac d'aquest dijous a la nit, el 19 de febrer del 2021 ROGER SEGURA / ACN
Successos ACN
Dijous, 18 Març 2021 20:11

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous tres homes per l'atac al centre de menors de Torredembarra del passat 18 de febrer. Els arrestats tenen 19, 36 i 38 anys i se'ls acusa de delictes d'ordre públic, contra els drets fonamentals, lesions i entrada en habitatge aliè. L'operatiu, que ha tingut el suport de la Policia Local de Torredembarra, ha començat al matí i fonts dels Mossos han apuntat que encara està obert.

Els fets es van produir després d'una manifestació per reclamar més seguretat al municipi, quan algunes persones van acabar destrossant el centre de menors i també van ferir dos joves, un dels quals va haver de ser hospitalitzat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: