Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Continua la recerca del windsurfista desaparegut diumenge després de sortir de Cambrils

Efectius de Salvament Marítim, Mossos i Guàrdia Civil rastregen el mar amb vaixells i helicòpters

Efectius de Salvament Marítim, Mossos i Guàrdia Civil rastregen el mar amb vaixells i helicòpters Efectius de Salvament Marítim, Mossos i Guàrdia Civil rastregen el mar amb vaixells i helicòpters SALVAMENT MARÍTIM
Successos ACN
Dimarts, 16 Març 2021 16:54

Continua actiu l'operatiu de recerca organitzat per trobar un windsurfista de 54 anys que va desaparèixer després de sortir a la mar diumenge al matí per la zona de Vilafortuny, a Cambrils. Salvament Marítim, que coordina les tasques, ha destinat a la zona l'helicòpter Helimer 221, així com les embarcacions Punta Mayor i Salvamar Fomalhaut. L'helicòpter dels Mossos d'Esquadra, per la seva banda, cerca la cerca en la zona més pròxima a la costa.

En l'operatiu participa també la patrullera de la Guàrdia Civil Río Martín. La parella del windsurfista a alertar les autoritats cap a les cinc de la tarda de diumenge perquè no havia tornat. Durant aquella jornada bufava vent de mestral fort a la zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: