Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut per intentar atracar una farmàcia a Bonavista amenaçant una treballadora amb un tornavís

L'arrestat és un veí d Valls amb nombrosos antecedents policials per fets similars, segons els Mossos

Imatge del tornavís utilitzat per l'atracador d'una farmàcia a Bonavista Imatge del tornavís utilitzat per l'atracador d'una farmàcia a Bonavista MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dimecres, 24 Febrer 2021 14:11

Els Mossos han detingut un veí de Valls de 44 anys com a suposat autor d'un delicte de robatori amb intimidació, en grau de temptativa, a una farmàcia del barri tarragoní de Bonavista. Els agents van rebre l'avís de la treballadora que va ser víctima de l'intent d'atracament poc abans de tres quarts de set de lla tarda. Segons els va explicar, un home havia entrat a l'establiment, situat al carrer Vint-i-u, reclamant-li els diners i exhibint un tornavís. Aprofitant que l'atracador regirava els calaixos, la víctima va aprofitar per fugir de la farmàcia. Quan el lladre també va marxar es va creuar amb una altra treballadora, a qui també va amenaçar.

Pocs minuts després una patrulla de Mossos va localitzar al carrer Vint-i-dos l'individu, que coincidia plenament amb la descripció i va ser detingut pel robatori amb intimidació. En l'escorcoll, els agents van localitzar un tornavís de 25 centímetres de llargada.

L'arrestat, amb nombrosos antecedents policials, passarà en les pròximes hores a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: