Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un ferit lleu en l'accident d'un camió a Creixell que obliga a tallar l'AP-7 en sentit nord

Els vehicles es desvien per l'N-340, que acumula set quilòmetres de retencions

Continua tallada l'AP-7 en sentit BCN, a causa d'un accident a Creixell. Es fan desviaments cap a l'N-340 per la sortida de Torredembarra, en el punt del desviament hi ha cues de 6 km Continua tallada l'AP-7 en sentit BCN, a causa d'un accident a Creixell. Es fan desviaments cap a l'N-340 per la sortida de Torredembarra, en el punt del desviament hi ha cues de 6 km TRÀNSIT
Successos ACN
Dimarts, 23 Febrer 2021 14:15

Una persona ha resultat ferida lleu en un accident a l'AP-7 al terme municipal de Creixell en sentit nord. Un tràiler ha bolcat a les 11.24 hores al punt quilomètric 229 i ha obligat a tallar la circulació en sentit nord i un carril en sentit sud, que acumula mig quilòmetre de retencions.

En direcció a Barcelona, a l'autopista hi ha dos quilòmetres de retencions a l'alçada de Torredembarra, ja que els vehicles es desvien per l'N-340, que també acumula fins a set quilòmetres de cues entre Roda de Berà i Altafulla, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

El ferit ha estat traslladat pel SEM a l'hospital de Santa Tecla de Tarragona. Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat vuit patrulles dels Mossos, set dels Bombers i tres del SEM.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: