Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Atac a la seu d’ERC de la Selva del Camp

La façana es troba coberta de pintades en què es qualifica la formació de ‘botiflers, traïdors’ i ‘còmplices de la repressió’

Façana de la seu republicana de la Selva del Camp Façana de la seu republicana de la Selva del Camp ERC LA SELVA DEL CAMP
Successos Tots 21 / GDDCT
Diumenge, 21 Febrer 2021 20:58

La seu d’Esquerra Republicana de Catalunya a la Selva del Camp ha estat atacada la nit passada. La façana es troba coberta de pintades en què es qualifica la formació de ‘botiflers, traïdors’ i ‘còmplices de la repressió’. ‘Pel Hasél’, s’afirma en una altra pintada, junt amb dues imatges de la falç i el martell comunista i una estelada.

‘Avui a la Selva ens hem llevat amb un dia gris i trist, un dia més en que la malentesa llibertat traspassa la foscor i surt de casa per anar a joca’, afirma ERC de La Selva en un tuit. ‘Ningú ni cap lloc, estimi a qui estimi, ha de patir cap tipus d’atac, aquestes no son armes per defensar els canvis que anhelem’.

Podeu llegir la noticia completa en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: