Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen onze vegades en vuit mesos uns joves que viuen en una casa okupada de Torredembarra

L'alcalde, el cap de la Policia Local i el cap de l'ABP dels Mossos es reuneixen amb els veïns, que estan atemorits

Comissaria de la Policia Local de Torredembarra Comissaria de la Policia Local de Torredembarra ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA
Successos ACN
Dimecres, 17 Febrer 2021 20:17

Un grup de joves que viuen en una casa okupada al carrer de les Mimoses de Torredembarra tenen atemorits els veïns. Des de juliol, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Torredembarra han fet fins a onze detencions, principalment per robatoris amb força en habitatges i en vehicles, però també per resistència i desobediència a l’autoritat i furt. La darrera, aquest dimarts. Alhora, des del gener de l'any passat la policia local ha comptat dinou incidents relacionats amb aquest habitatge, ja siguin baralles o queixes, així com deu incidents més relacionats amb les persones que hi viuen. Aquest dimecres, l'alcalde Eduard Rovira, el cap del cos local i el cap de l'Àrea Bàsica dels Mossos del Tarragonès s'han reunit amb els veïns.

Durant la reunió, l'alcalde i els caps policials han explicat les accions que es duen a terme des de fa mesos. Entre aquestes hi ha les detencions. La de dimarts va ser per un robatori a l'interior d'un vehicle, però dilluns se'n va fer una altra. A més, arran de la pandèmia també s'han posat 22 denúncies per incompliment de les mesures anticovid. Els veïns han convocat per aquest dijous una concentració per reclamar més seguretat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: