Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La nevada ensorra la teulada del celler Vall Llach, a Porrera

suL'edifici catalogat, on hi havia tines, maquinària i l'estoc de vins dels darrers anys, ha patit pèrdues que podrien superar els 200.000 euros

Imatge de la teulada del celler Vall Llach de Porrera, ensorrada Imatge de la teulada del celler Vall Llach de Porrera, ensorrada CELLER VALL LLACH
Successos Redacció Infocamp
Diumenge, 10 Gener 2021 18:03

Aquesta nit passada, a Porrera, la neu ha enfonsat la teulada d'un dels seus edificis més emblemàtics: el celler Vall Llach, propietat del cantautor Lluís Llach. Tal com ha explicat en declacions Albert Costa, soci de Llach, en declaracions a 3/24 "el sostre ha caigut després que una paret lateral hagi cedit".

L'ensorrament correspon a la part del celler on es vinifiquen, embotellen, etiqueten i emmagatzemen l'estoc de vi, a la plaça del poble, conegut com La Final. Segons ha comunicat el celler Vall Llach a través de les xarxes socials, "al mateix espai havíem recuperat uns cubs on teníem bótes amb tot el vi del 2019 i no sabem en quin estat estan".

Els responsables el celler recorden que "venim d'un 2020 molt difícil i havíem acumulat més estoc del normal, les pèrdues seran significatives", i que podrien superar els 200.000 euros. De fet, l'acumulació de vins a l'interior del celler enguany era superior a l'habitual ja que, arran de la pandèmia, l'exportació a mercats estrangers com el nord-americà s'havia frenat.

L'immoble, conegut com La Final i catalogat, es va construir el 1881 i es va restaurar el 2000.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: