Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor la passatgera davantera d'un cotxe en un accident de trànsit amb un camió a l'AP-7 a Vila-seca

El conductor del turisme està ferit greu i ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

El conductor del turisme està ferit greu i ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona El conductor del turisme està ferit greu i ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dijous, 22 Octubre 2020 14:29

Una dona ha perdut la vida aquest dijous en un accident de trànsit al quilòmetre 258,8 de l'AP-7, al terme municipal de Vila-seca. Per causes que s'investiguen, cap a quarts d'una del migdia hi ha hagut una col·lisió per envestida entre un turisme i un camió quan circulaven en sentit sud. La víctima mortal és la passatgera davantera del turisme, F. V. F., veïna de Barcelona de 79 anys. El conductor ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

Arran del sinistre s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del SEM. Amb aquesta, són 90 les persones que han perdut la vida a la xarxa viària de Catalunya en el que portem d'any.

Quant a l’afectació viària, en un primer moment la via s’ha tallat totalment en sentit sud, si bé els vehicles passaven pel voral, i després s’ha restringit el carril dret.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: