Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Estabilitzat l'incendi en unes piles de biomassa al Port de Tarragona

Els bombers continuen treballant per evitar represes i es manté activat el nivell 1 del Pla d'Autoprotecció

Imatge dels efectius dels bombers en les tasques d'extinció d'un incendi al Port de Tarragona, el 25 de setembre del 2020 Imatge dels efectius dels bombers en les tasques d'extinció d'un incendi al Port de Tarragona, el 25 de setembre del 2020 PORT DE TARRAGONA
Successos ACN
Divendres, 25 Setembre 2020 16:56

Els Bombers de la Generalitat i del Parc Químic del Port de Tarragona han estabilitzat l'incendi que s'ha declarat aquest divendres al migdia a les instal·lacions portuàries. Les fortes ratxes de vent han provocat l’encesa d’unes piles de biomassa situades entre els molls d'Aragó i Navarra. El foc ha cremat un vehicle estacionat a la zona i una de les naus adjacents ha patit danys a la façana, però no ha causat cap afectació personal. A causa de l'efecte del fum, el personal d'algunes oficines i naus properes han estat desallotjats preventivament. A hores d'ara, els efectius dels Bombers continuen treballant en l'extinció del foc i es manté activat el nivell 1 del Pla d'Autoprotecció.

En les tasques d'extinció, hi treballen tres dotacions de bombers del Parc Químic del Port de Tarragona i diversos vehicles del cos de Bombers que reben el suport de dos dels cinc remolcadors del port tarragoní. Des de l'inici del foc, s'ha tallat la circulació viària als molls i s'ha aturat l'operativa marítima que es pogués veure afectada. L'Autoritat portuària ha constituït el Comitè d'Emergències que es troba operatiu al Centre de Control i Vigilància i, simultàniament, s'ha establert un Centre de Control Avançat al lloc de l'incendi, que continua amatent a la seva evolució.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: