Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un home afronta més de 17 anys de presó per violar i agredir l'exparella a Reus

Ella està acusada de lesions per trencar un got de vidre al cap de l'home, però la fiscalia en demana l'absolució

Imatge d'arxiu de l'Audiència Provincial de Tarragona Imatge d'arxiu de l'Audiència Provincial de Tarragona ARXIU / ACN
Successos ACN
Dimarts, 15 Setembre 2020 18:58

Un home i una dona que havien mantingut una relació de parella durant set anys s'asseuran aquest dimecres a la banqueta dels acusats de l'Audiència de Tarragona. Ell està acusat de diversos delictes contra la dona: amenaces, dos delictes de lesions, un delicte d'agressió sexual consumat i un en temptativa, coaccions en l'àmbit familiar i trencament de condemna. Per la seva banda, ella està acusada d'un suposat delicte de lesions en l'àmbit familiar per trencar un got de vidre al cap de l'home i ficar-li un dit a l'ull a fi de defensar-se. La fiscalia demana 17 anys i set mesos de presó per a l'home amb els agreujants de parentiu i reincidència, i la lliure absolució de la dona en considerar que va actuar en defensa pròpia.

Els fets van ocórrer a Reus l'any 2019. Segons el ministeri públic, l'acusat l'havien condemnat en diverses ocasions pels delictes de maltractament en l'àmbit familiar i amenaces en l'àmbit familiar, entre altres, a la prohibició d'acostament i aproximació a l'acusada, així com a la prohibició de comunicació amb ella.

Malgrat tenir ple coneixement d'aquestes prohibicions, l'acusat es va personar als voltants del domicili d'ella, trobant-la en el seu vehicle i obligant-la a parar-lo, i li va demanar que l'acompanyés al seu domicili. Davant la negativa d'ella, la va amenaçar de mort a ella, a la seva mare i al fill que tenien en comú. Ella, atemorida, va cedir finalment a la petició de l'home.

Una vegada van arribar al lloc on residia l'acusat, aquest li va col·locar un ganivet al coll i la va agredir sexualment. Tot seguit, la va retenir en aquell lloc, sense deixar de coaccionar-la, segons la fiscalia. En un moment donat, la víctima va poder enviar un missatge a la seva actual parella demanant auxili. En adonar-se'n, l'acusat li va trencar el mòbil i la va colpejar.

La víctima, a fi de defensar-se, va trencar un got de vidre al cap de l'acusat i li va ficar un dit a l'ull. Posteriorment, l'acusat va intentar tornar a agredir sexualment a la víctima, però diversos agents dels Mossos d'Esquadra que havien acudit al domicili alertats per l'avís d'auxili de la víctima van poder-ho evitar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: