Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Enxampats in fraganti quatre homes carregats amb bosses de marihuana a Vilaplana

Els Mossos van sospitar d'un vehicle estacionat en la foscor

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimarts, 15 Setembre 2020 16:10

Els Mossos d'Esquadra han enxampat quatre homes carregats amb bosses de marihuana en una zona boscosa de Vilaplana (Baix Camp). Els fets van tenir lloc aquest dissabte pels volts d'un quart de dotze de la nit. Una patrulla que feia tasques de prevenció de delictes i robatoris en habitatges els va sorprendre in fraganti quan pretenien fugir amb unes bosses plenes de marihuana. Als agents els va cridar l'atenció un vehicle aparcat en la foscor en una zona a l'entrada del poble arran de carretera, la TV-7013. En apropar-se, els policies van adonar-se de la presència d'un home a l'interior que es va mostrar molt neguitós i va oferir uns arguments poc creïbles i contradictoris. Poc després el sospitós va rebre una trucada d'un membre del grup.
Segons informen fonts policials, li demanaven que s'adrecés amb el vehicle a un determinat punt del municipi on l'estarien esperant.

Davant d’aquest fet, una altra patrulla policial va donar suport a l'actuació i es va dirigir fins al punt on havien citat al sospitós. En arribar van localitzar tres homes, dos dels quals, en veure la dotació policial, van intentar fugir camp a través sense aconseguir-ho.

Aquests tres homes duien una motxilla i cinc bosses de la brossa plenes de marihuana. Gestions posteriors van permetre comprovar que havien recollit la marihuana d'una plantació oculta en una zona boscosa ubicada a més d'un quilòmetre.

Els quatre detinguts, d'entre 32 anys i 51 anys d'edat, són veïns de Juneda (Garrigues) -tres són de nacionalitat espanyola, i un, de nacionalitat marroquina. Tots ells van quedar detinguts com a suposats autors d'un delicte contra la salut pública.

Van passar aquest diumenge 13 de setembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus, qui va decretar la posada en llibertat amb càrrecs de tots ells.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: