Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detinguts dos homes a Roda de Berà després de clavar una navalla a la cama d'una persona a qui volien robar

Van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat de guàrdia del Vendrell

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dilluns, 10 Agost 2020 09:28

Els Mossos d'Esquadra van detenir la matinada del dijous passat a Roda de Berà dos homes de 19 anys de nacionalitat espanyola i veïns d'aquest municipi, com a presumptes autors d'un delicte de lesions i amenaces. A un d'ells, també se li atribueix un robatori amb violència i intimidació. L'agressió va passar a les tres de la matinada del dijous al Passeig Marítim de la població del Tarragonès, quan un aparella va rebre amenaces i agressions i va aconseguir fugir per refugiar-se en un càmping pròxim. Un dels lladres havia clavat una navalla a la cama d’una de les víctimes, que va haver de ser traslladada a un hospital.

La víctima d'un altre robatori va identificar com a autors els mateixos homes. El jutge va dictar la llibertat amb càrrecs. Una estona abans del robatori a la parella que es va refugiar en un càmping un altre ciutadà havia patit un robatori amb violència per part dels arrestats.

La víctima els va reconèixer causalment quan els tenien retinguts prop del càmping i va explicar que un d'ells li havia estirat la cadena d'or del coll i posteriorment després de colpejar-lo va intentar clavar-li una navalla a l'estómac. A banda de les contusions que va patir, l'agressor també li va trencar el telèfon mòbil.

Els dos detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs la tarda del divendres passat després de passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: