Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dos ferits greus en un xoc frontal entre tres automòbils a l'N-240, a Vimbodí

La via ha estat tallada des de les 18:30 fins a les 21:00h

Cinc ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han actuat a l'indret Cinc ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han actuat a l'indret ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dijous, 30 Juliol 2020 21:52

Dues persones han resultat ferides greus en un xoc entre tres automòbils que ha tingut lloc aquest dijous al quilòmetre 48 de la carretera N-240, en terme municipal de Vimbodí i Poblet. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, es tracta d'un xoc frontal en el qual hi ha hagut quatre persones implicades. Tres han resultat il·leses i la quarta ha sofert lesions de caràcter menys greu. Els tres ferits han estat traslladats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, un d'ells en helicòpter. A conseqüència del sinistre ha calgut tallar la via en ambdós sentits de la marxa entre dos quarts de set de la tarda, quan s'ha produït l'incident, fins a les nou de la nit.

Sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers i cinc ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han actuat a l'indret. Els Bombers han hagut de fer tasques d'excarceració perquè una de les persones havia quedat atrapada a l'interior del vehicle.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: