Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Mossos enxampen un lladre a Salou amb dos televisors robats

L'home, amb múltiples antecedents, havia forçat el pany de dos pisos

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimecres, 29 Juliol 2020 11:01

Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte un lladre multireincident que acabava de robar en dos pisos de Salou. Una patrulla va observar com l'individu sortia d'un bloc de pisos saltant el mur perimetral de la comunitat i com agafava un objecte embolicat en un llençol que prèviament havia deixat en una torreta. Quan els agents van dirigir-se cap a ell, va intentar fugir però el van poder interceptar i detenir per dos robatoris amb força. L'home pretenia endur-se dos televisors de 32 polzades. Els agents van trobar-li una clau anglesa, dos tornavisos, dos bombins i un comandament a distància, i van comprovar que dos pisos del bloc tenien el pany forçat. Els Mossos van retornar el material sostret als seu propietaris.

El detingut, amb múltiples antecedents per delictes contra el patrimoni, va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: