Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tanquen el bany a dues platges del Vendrell i Calafell per un vessament tòxic provocat per una excavadora

El trencament d'un maneguet de la màquina ha generat diverses taques olioses al mar

La platja del sector Sanatori del Vendrell, des de l’hotel Ra fins al terme de Calafell, per un vessament de líquid d’una màquina avariada resta tancada La platja del sector Sanatori del Vendrell, des de l’hotel Ra fins al terme de Calafell, per un vessament de líquid d’una màquina avariada resta tancada POLICIA LOCAL DEL VENDRELL
Successos ACN
Dimecres, 15 Juliol 2020 15:38

Dues platges del Vendrell i Calafell han hagut de tancar el bany aquest dimecres per un vessament tòxic provocat per una màquina excavadora que treballava a la sorra. El vehicle estava fent tasques de reparació d'una canonada soterrada al nucli de Sant Salvador, a l'altura de l'Hotel Ra, quan ha patit el trencament d'un maneguet. L'incident ha provocat diverses taques olioses que han desconcertat els banyistes que hi havia a la zona.

Al lloc dels fets s'hi ha desplaçat la Policia Local del Vendrell, Protecció Civil i també agents del servei de socorrisme. Puntualment han hissat la bandera vermella mentre es procedia a retirar la maquinaria i contenir les taques. Al voltant del migdia, han substituït la senyalització per una bandera groga.

Degut a l'estat de l'onatge que hi ha aquest dimecres, les taques s'han traslladat a la platja limítrof de Calafell, que ha prohibit el bany hissant la bandera vermella al voltant de les 15 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: