Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen tres joves per diferents robatoris amb força i violents a Tarragona

S'ha fet un dispositiu a la Part Alta de la ciutat

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Divendres, 10 Juliol 2020 21:53

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana van detenir dijous tres joves per diferents robatoris amb força i violents a Tarragona. Els dos cossos van portar a terme un dispositiu a la zona de la Part Alta de la ciutat. A dos d'ells se'ls va arrestar com a sospitosos d'un robatori amb força el 5 de juliol en un domicili del carrer Ferrers. A un d'aquests dos joves també se li atribueix un robatori amb violència del 12 de març al carrer Major. El detingut va agredir a un jove i li va robar el patinet elèctric. Als tres arrestats se'ls acusa també de dos delictes de robatori amb força el 15 de juny en un mateix edifici del carrer Ramon i Cajal. En un pis van robar gran quantitat de joies i objectes de valor.

A més, també se'ls relaciona amb una temptativa de robatori amb força del 22 de juny en un garatge de la plaça del cardenal Arce Ochotorena.

La investigació continua oberta i no es descarta que hi hagi més persones implicades en aquests fets. Els detinguts, de 19 anys i nacionalitats marroquina i algeriana, passaran en les properes hores a disposició judicial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: