Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen un jove de Reus per intentar robar en un pis de la Part Alta de Tarragona

El detingut va intentar forçar la finestra de l'habitatge, però en veure’s sorprès va fugir del lloc

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimarts, 30 Juny 2020 15:08

Els Mossos d'Esquadra han detingut un noi per un intent de robatori en un pis de la Part Alta de Tarragona. Segons informen fonts policials, es tracta d'un jove de 19 anys, de nacionalitat algeriana i veí de Reus que va quedar detingut com a suposat autor d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. La detenció, efectuada aquest dimarts, és el resultat d’una investigació policial iniciada arran de la denúncia d’un veí del carrer Ferrers que va explicar a la policia que entre el 10 i el 20 del mes d’abril va patir un intent de robatori. Sobre les dues de la matinada es trobava dormint quan va sentir sorolls provinents de la terrassa. En anar a veure què passava va trobar un individu que intentava trencar el vidre per accedir-hi.

Quan el jove es va veure sorprès va marxar del lloc. Posteriorment, es va comprovar que el lladre hauria utilitzat una escala metàl·lica per pujar a la terrassa i també es va trobar un martell.

A partir de la descripció del lladre, els mossos van poder identificar el presumpte autor dels fets. Es tractava d’un jove amb tres antecedents policials per delictes contra el patrimoni.

Aquest dimarts agents de la Unitat d’Investigació de Tarragona van localitzar i detenir el jove al carrer Ferrers de la Part Alta.

El detingut passarà a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona durant les properes hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: