Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Desallotgen establiments d'oci nocturn del port esportiu de Torredembarra per baralles i superar l'aforament permès

Alguns implicats en els aldarulls van causar danys en vehicles policials i es va detenir una persona

Detall d'un vehicle de la Policia Local de Torredembarra Detall d'un vehicle de la Policia Local de Torredembarra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dilluns, 29 Juny 2020 16:09

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Torredembarra van desallotjar la zona d'establiments d'oci nocturn del port esportiu de Torredembarra la matinada de diumenge després que es produïssin algunes baralles i es detectés un excés d'aforament en algun dels locals. Segons han indicat els Mossos d'Esquadra, la seguretat privada dels establiments va requerir la presència policial per unes baralles amb diverses persones implicades. Els agents van fer diverses identificacions i alguns implicats haurien causat danys a vehicles policials. L'Ajuntament de Torredembarra ha informat que la policia local va detenir un home que tenia ordres de cerca, detenció i ingrés a la presó i que va donar dades falses quan va ser identificat.

Els fets van passar entre les quatre i les sis de la matinada de diumenge. Unes 300 persones es van concentrar a la zona del port esportiu i es van produir "baralles de joves possiblement sota els efectes de l'alcohol i altres substàncies", tal com ha indicat el consistori torrenc. Després que la policia aconseguís rebaixar la tensió, els Mossos i la policia local van fer intervencions administratives a un parell d'establiments, per excés d'aforament.

L'Ajuntament ha afirmat que les mesures sanitàries que comporten que les pistes de ball estiguin tancades "fa que moltes persones optin per concentrar-se a les portes dels locals, sense mantenir les distàncies físiques estipulades i practicant 'botellón'". El consistori ha avançat que aquesta setmana es farà una taula de coordinació operativa entre els dos cossos policials i que el 13 de juliol hi haurà una sessió de la Junta de Seguretat de Torredembarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: