Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Rescaten un ciclista accidentat a Albinyana

Els bombers el van recollir aquest dissabte després que l'home caigués pel camí de l'ermita de Sant Antoni

Els bombers van traslladar en helicòpter el ciclista accidentat cap a l'Hospital del Vendrell Els bombers van traslladar en helicòpter el ciclista accidentat cap a l'Hospital del Vendrell BOMBERS DE LA GENERALITAT
Successos Redacció Infocamp
Diumenge, 28 Juny 2020 12:22

Un ciclista accidentat de 38 anys va ser rescatat dissabte al matí, després de caure al camí de l'ermita de Sant Antoni, a la zona de Can Godei d'Albinyana (Baix Penedès). 

Quan els bombers van arribar, van trobar l'home immobilitzat. Aleshores el van recollir per ser assistit per una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i va ser traslladat posteriorment en helicòpter cap a l'Hospital del Vendrell.

A propòsit del rescat, l'alcalde d'Albinyana, Quim Nin, ha felicitat l'actuació del cos a través de les xarxes socials, tot recordant la coincidència amb el 40è aniversari de la creació de la Direcció General: "Un bon ensurt. Com sempre, molt bona feina de tots els cossos d'emergències. Precisament el dia del 40è aniversari de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments", destacava Nin.

Durant la jornada de dissabte, els bombers van haver de treballar en el rescat de dos ciclistes més, a Cerdanyola del Vallès i a Sant Feliu de Llobregat.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: