Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen dos homes per intentar robar en un pis de Tarragona escalant la façana

Prèviament havien accedit a un altre habitatge del mateix bloc

Una patrulla va identificar dos homes perquè havien intentant ocupar un pis a la plaça dels Sedassos (a la imatge d'arxiu) Una patrulla va identificar dos homes perquè havien intentant ocupar un pis a la plaça dels Sedassos (a la imatge d'arxiu) ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dissabte, 27 Juny 2020 00:21

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 22 i 23 de juny dos homes per intentar robar en un pis de Tarragona escalant la façana. Els fets van tenir lloc la matinada del 3 de maig. Una patrulla va identificar dos homes perquè havien intentant ocupar un pis a la plaça dels Sedassos escalant per la façana i accedint-hi per una finestra. Dilluns a la tarda els Mossos van muntar un dispositiu al voltant d'un bloc ocupat al carrer dels Ferrers.

A la Part Alta de Tarragona s'està actuant coordinadament amb la Guàrdia Urbana per prevenir el tràfic de drogues i els delictes contra el patrimoni. En aquest operatiu es van identificar 25 persones. La primera detenció va ser en el marc de l'operatiu, i l'endemà es va localitzar el segon implicat.

Les gestions d’investigació van permetre comprovar que la veritable intenció dels dos detinguts era la d’accedir al pis superior per entrar-hi a robar. Tots dos van passar a disposició judicial dijous i van quedar en llibertat amb càrrecs. Tots dos tenen 19 anys i són de nacionalitat marroquina.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: