Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Busquen l'autor de matar una gateta a la urbanització Flor del Camp de Castellvell

L'associació Gatmoster denuncia que l'animal va ser acorralat i va rebre una perdigonada que, dos dies després, li causaria la mort

La gateta no va poder superar els efectes de la perdigonada i va acabar morint La gateta no va poder superar els efectes de la perdigonada i va acabar morint GATMOSTER
Successos Redacció Infocamp
Diumenge, 21 Juny 2020 15:11

La gateta que va ser localitzada malferida el passat 16 de juny a la urbanització Flor del Camp, entre Castellvell del Camp i Almoster, va morir dijous, després que la intervenció dels veterinaris no va poder fer res per salvar-la. 

Segons ha denunciat l'associació Gatmoster, dimarts passat van rebre l'avís que s'havia trobat una gata petita paralitzada en un punt de la urbanització. Després de recollir-la i ingressar-la a la Clínica Veterinària Bastet de Reus, van poder confirmar que l'animal havia rebut una perdigonada al coll. Tal com es va poder comprovar a través de les radiografies, l'impacte de la bala va fer caure la gata -de l'arbre o de la paret on estava- i li va causar la lesió del paladar i la costella. Segons es desprèn de les proves fetes, l'autor de l'agressió l'hauria disparat fa més d'una setmana.

Ara, tots els esforços de Gatmoster se centren en la búsqueda de la persona que va disparar la gata per tal de procedir a la denúncia. L'associació ofereix un telèfon de contacte per recollir per Whatsapp qualsevol testimoni o dada que pugui ser útil: 609128749.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: