Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Mossos investiguen diferents actes vandàlics als peatges de l'AP-7 a Salou i la C-32 a Arenys de Mar

Els autors van tirar oli de motor sobre les cabines de peatge a la sortida de Salou i van cremar els caixers a Arenys

Imatge d'arxiu de vehicles circulant pel tram previ del nou peatge troncal de l'AP-7 entre Vila-seca i Salou Imatge d'arxiu de vehicles circulant pel tram previ del nou peatge troncal de l'AP-7 entre Vila-seca i Salou ARXIU / ACN
Successos ACN
Diumenge, 21 Juny 2020 14:38

Un o diversos individus van cometre diferents actes vandàlics a la sortida 35 de l'AP-7 (Vila-seca i Salou) i a la sortida 109 de la C-32 (Arenys de Mar) durant la nit de divendres a dissabte. Segons ha avançat el 'Diari de Tarragona' i han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra a l'ACN, els fets es va produir entre les dues i les quatre de la matinada. En el cas del peatge de Salou, l'autor o autors van tirar oli de motor sobres les cabines de peatge d'Abertis, mentre que a Arenys de Mar es van cremar les màquines de pagament de l'empresa. A hores d'ara, la policia investiga si els dos fets estan relacionats i si els actes van estar comesos pels mateixos autors o bé per dos grups. De moment no hi ha detinguts.

Per altra banda, els Mossos d'Esquadra asseguren que no els consta cap denúncia per part d'Abertis, l'empresa concessionària de les autopistes. Fonts de la policia asseguren que, en casos com aquests, les denúncies s'acostumen a presentar el dilluns.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: