Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comença el judici contra l'acusat de llançar la parella daltabaix d'un tercer pis a Bonavista

La vista arrenca amb la declaració de la víctima a porta tancada

La sala de vistes de l'Audiència de Tarragona on es fa el judici per una temptativa d'assassinat, amb l'acusat assegut fora de la imatge per indicació del tribunal, el 16 de juny del 2020 La sala de vistes de l'Audiència de Tarragona on es fa el judici per una temptativa d'assassinat, amb l'acusat assegut fora de la imatge per indicació del tribunal, el 16 de juny del 2020 ROGER SEGURA / ACN
Successos ACN
Dimarts, 16 Juny 2020 13:49

Aquest dimarts ha començat a l'Audiència de Tarragona el judici contra l'acusat de llançar la parella daltabaix d'un tercer pis al barri de Bonavista, el 21 de gener del 2019. La vista ha arrencat amb la declaració de la víctima a porta tancada. La fiscalia sol·licita 26 anys de presó per a l'home, acusat de temptativa d'assassinat. El ministeri públic manté que l'individu va clavar diverses ganivetades a la dona amb un ganivet i que, quan ella va sortir al balcó per demanar auxili, ell la va agafar pels peus i la va llançar al carrer.

La defensa en demana l'absolució perquè insisteix que no hi ha indicis ni testimonis directes dels fets. A més, sosté que la dona n'ha ofert diverses versions i que va arribar a dir que s'havia llançat ella.

Fins divendres hi ha més d'una trentena de persones citades a declarar al judici, entre els quals una vintena de testimonis i una dotzena de pèrits.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: