Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen els dos responsables d'un cultiu amb 1.800 plantes de marihuana a l'Argentera

Els arrestats havien muntat tendes i una cuina de campanya per vigilar la plantació, situada en una zona boscosa

Imatge d'una plantació de marihuana desmantellada pels Mossos d'Esquadra a l'Argentera, al Baix Camp Imatge d'una plantació de marihuana desmantellada pels Mossos d'Esquadra a l'Argentera, al Baix Camp ROGER SEGURA / ACN
Successos ACN
Divendres, 12 Juny 2020 20:02

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes que s'encarregaven de vigilar un cultiu amb 1.800 plantes de marihuana en una zona boscosa de l'Argentera (Baix Camp). La policia va rebre un avís sobre l'existència de la plantació i els agents van comprovar que algú havia muntat tres tendes i una cuina de campanya en una zona propera.

Per tal d'enxampar els responsables del cultiu, un grup d'agents es va ocultar entre la vegetació cap a les cinc de la tarda de dimarts. Els dos sospitosos van arribar-hi una hora més tard i, un cop van entrar dins les tendes, els mossos els van detenir per un suposat delicte de tràfic de drogues. La policia va intervenir 1.800 plantes de marihuana, entre les quals 300 esqueixos d'uns quinze centímetres.

Els detinguts, dos homes albanesos de 24 i 38 anys, van quedar dijous en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutjat de guàrdia de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: