Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arboç expressa el seu condol per la mort de Borja Boga, membre de Protecció Civil

La seva ajuda en la gestió de la crisi derivada del Covid-19 va ser molt important

Borja Boga, president de l’Associació voluntaris de Protecció Civil de l’Arboç Borja Boga, president de l’Associació voluntaris de Protecció Civil de l’Arboç AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Successos Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Juny 2020 21:20

L’Ajuntament de l’Arboç ha expressat el seu més sentit condol per la mort de Borja Boga, president de l’Associació voluntaris de Protecció Civil de l’Arboç i un membre destacat i molt conegut d’aquest col.lectiu a tota la comarca. Segons s’ha informat, el cos del voluntari va ser trobat sense vida la nit de dilluns a casa seva al Vendrell, on residia.

Borja Boga de 43 anys, va començar a fer de voluntari de Protecció Civil a Santa Pola (Alacant) fa 25 anys, va ser fundador de l’associació de Protecció Civil de Calafell i des de feia 3 anys estava al capdavant de l'associació de Protecció Civil de l’Arboç. Era un referent pels voluntaris de Protecció Civil a la comarca, i també a l’Arboç on ha prestat una valuosa ajuda en la gestió de la crisi sanitària causada per la Covid-19, portant menjar i medicaments de primera necessitat a les persones que ho necessitaven, o felicitant els aniversaris als nens i nenes de l’Arboç durant el confinament.

Era una persona molt implicada en ajudar i garantir la seguretat en events de qualsevol tipus que es celebressin a la comarca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: